Kul att kunna variera sig lite

Det är väl ändå kul att kunna variera sig lite när det kommer till jobb. Tror dom flesta håller med om att det är kul om det är lite varierat på jobbet och inte bara blir samma varje dag.
Det är ju många som önskar sig det och det är ju toppen om man kan nå det målet också att kunna jobba med lite allt möjligt så att man trivs och mår bra.
På många arbetsplatser så kan det vara så att dom låter en att göra någon typ av fort utbildning så att man kan får göra lite fler saker på jobbet och på så sätt kunna få ett lite mer varierat jobb.

Bra att fråga om det går

Det skadar ju aldrig att fråga och det är ju toppen om man kan få en vidareutbildning via jobbet. Det skulle ju vara väldigt kul och givande.
Man kanske får en plats på komvux ekerö eller liknade där man kan få en utbildning som gör en lämplig att utföra lite fler uppgifter på jobbet. Det är ju kul att kunna få prova på lite olika saker och se till att det fungerar som det ska och att man då kan trivas ännu bättre på jobbet.
För vi jobbar ju ändå en hel del tid av vårt liv, då är det ju bara bra om vi också trivs på jobbet så att vi mår bra men också för att vi ska kunna göra ett bra jobb. Tycker man att det är super tråkigt på jobbet så blir det ju lätt så att man inte göra så bra ifrån sig. Men om man o andra sidan tycker att det är jätte kul så kommer man att göra väldigt bra ifrån sig. Så det är bra att gilla sitt jobb och det vill ju arbetsgivarna också för då blir det bra.